Sport

Jocurile Mării Negre la… Bușteni!

Stațiunea Bușteni a găzduit, în weekend, „Jocurile Mării Negre”, o manifestare sportivă dedicată veteranilor care se desfășoară, simultan, în patru oraşe care şi-au căpătat un binemeritat şi valoros renume ca staţiuni turistice de larg interes atât pe plan intern, cât şi internaţional. Este vorba de Varna, Luleburgas, Odessa și, bineînțeles, Bușteni, stațiunea în care s-au desfășurat întrecerile de volei și fotbal. Ceremonia de deschidere s-a ținut în Sala Sporturilor din cartierul Silva.
Au urmat partidele de volei, România fiind reprezentată de echipa “Tricolorul LMV” Ploiești, dar și meciurile de fotbal care s-au desfășurat pe stadionul “Caraiman” din localitate.
„Jocurile Mării Negre pentru Veterani” reprezintă o manifestare devenită deja tradiţie, anul acesta desfăşurându-se ediţia cu numărul 6. Până în prezent toate disciplinele sportive înscrise în această competiţie se disputau într-un singur oraş-gazdă. La Varna s-au desfăşurat două ediţii, Instanbulul a găzduit alte două, iar Odessa o ediţie. Competitia din acest an a fost castigata, atat la fotbal cat si la volei, de reprezentativa Ucrainei, loturile care au reprezentat tara noastra situandu-se pe locul 2 la ambele discipline.
Invitații din străinătate au fost încântați atât de organizarea acestei ediții a Jocurilor Mării Negre cât și de ospitalitatea românească. Urmeaza ca, în viitorii trei ani, fiecare disciplină să se desfăşoare, la rândul ei, în alt oraş-gazdă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co