Sport

Jucător netransferabil

Moș Crăciun nu poate îndeplini una dintre dorințele Petrolului în privința transferurilor. Antrenorul Octavian Grigore este foarte interesat de readucerea mijlocașului Alex Puchea, de la Petrolistul Boldești. Fotbalistul a evoluat în primele trei etape ale campionatului la Petrolul 52 sub formă de împrumut și chiar a reușit un gol în meciul cu Tufeni Băicoi. El a jucat alături de un alt boldeștean, fundașul Vasile Micu.
Jucătorul de la mijlocul terenului este sub contract cu formația care activează în liga a 3-a. Iar antrenorul Petrolistului, Marian Ilie, a spus că la acest moment, echipa sa are mai multă nevoie de Puchea decât gruparea petrolistă. Tavi Grigore a precizat la finele turului de campionat că vrea patru-cinci fotbaliști noi, dar care să intre direct în primul 11.
Puchea era unul dintre ei, dar cum Boldeștiul îl consideră netransferabil, principalul petrolist trebuie să se reorienteze. Fundașul Roberto Alecsandru este un alt prahovean care a mai jucat pe arena ,,Ilie Oană” și este dorit de staff-ul tehnic, urmând ca negocierile dintre cele două părți să stabillească dacă această mutare se va concretiza.
O altă mutare foarte importantă pentru club, dar mai ales pentru suporteri, este revenirea stemei la echipa pe care ei au format-o și o susțin. Fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, este unul dintre cei care sprijină acest demers al suporterilor petroliști. La pub-ul său, fanii au pus două bannere cu mesajul cunoscut de toată suflarea petrolistă:,,Vrem SCUTUL înapoi, Petrolul suntem NOI”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co