Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Doi ani, cu executare!

Verdict dur pentru handbalul masculin ploieștean! Doi ani cu executare a primit semicercul ploieștean din partea forului de specialitate. Cel puțin doi ani de-acum încolo, Ploieștiul nu va mai putea participa în Divizia A sau Liga Națională! Totul din cauza intereselor politice, dar și a conducerii Clubului Sportiv Municipal Ploiești. În urmă cu trei luni, oficialii clubului știau că, din cauza problemelor finciare, echipele nu mai puteau evolua în Liga Națională de handbal feminin respectiv Divizia A masculin.
Cu toate acestea, s-au prezentat în cele două competiții până când nu au mai avut nicio soluție de a juca. Chiar și în acele momente conducerea CSM-ului nu a hotărât retragerea trupelor. Acum handbalul ploieștean, cu o mare tradiție în acest sport și cu mari handbaliști lansați spre performanță, are de suferit. Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal a decis excluderea formațiilor din campionate, iar în această săptămâna deciziile au fost aprobate. Drept urmare, CSM Ploiești trebuie să plătescă până pe 23 decembrie suma de 10.000 de lei pentru excluderea echipei din Liga Națională și încă 3.000 de lei pentru înlăturarea formației divizionare masculine.
Mai mult, echipa feminină are dreptul de înscriere doar în ultima categorie competițională din sezonul viitor. Iar formația masculină nu are dreptul de a se înscrie în niciun eșalon anul viitor în schimb, o poate face în toamna lui 2018. Ultima reprezentație a CSM-ului feminin, compusă din junioare, a fost la finele lunii octombrie, pe teren propriu, cu HCM Rămnicu-Vâlcea. Gruparea masculină a jucat oficial, pentru ultima oară, tot la Sala “Olimpia”, la jumătatea lunii octombrie împotriva echipei secunde a CSM-ului bucureștean.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co