Invatamant

Kalokagathia la Campina

„Bine aţi venit pe site-ul cadrelor didactice din România! În cancelaria noastră virtuală puteţi discuta în voie pe forum, puteţi fi la curent cu ultimele ştiri din ţară, ultimele evenimente sau ultimele comunicate oficiale, puteţi împărtăşi păreri despre fotografii educaţionale sau reviste şcolare”. Acesta este mesajul de pe prima pagină a site-ului care prezintă programul pentru stimulare a interesului pentru educaţie fizică şi sport în rândul în rândul copiilor preşcolari şi a şcolarilor mici.
Programul poate fi pus în practică la Câmpina foarte uşor, având în vedere faptul că Şcoala Centrală poate oferii condiţiile propice pentru desfăşurarea de activităţi sportive pentru cei mici. În afară de asta, mai există rolele, bicicletele şi, de ce nu, drumeţiile.
Kalokagothia… adică frumuseţe şi bunătate! Un program pe care tot mai mulţi dascăli ar trebui să-l pună în practică, într-un moment în care se pare că obiectul numit calculator creează dependenţă din ce în ce mai mult. Chiar şi în rândul copiilor preşcolari.
httpv://www.youtube.com/watch?v=DQG6FkxiyXk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co