Actualitate

Le-a rămas doar speranța…

Pentru familia Vasile din satul Pietriceaua al comunei Brebu, notiunea de camin nu mai exista de doua zile. In urma unui scurtcircuit produs la cablurile electrice, locuinta a ars din temelii. Le-au murit carbonizate animalele de pe urma carora isi asigurau traiul si au mai recuperat cateva haine si farfurii.
Vecinii, alarmati, au sunat la 112, și au ajutat cu ce-au putut.
Și pompierilor le-a fost imposibil sa actioneze, pentru ca masina de interventie nu a putut ajunge la locuinta in flacari. Drumul este impracticabil, cei trei kilometri pana la casa familiei Vasile putand fi parcursi la pas sau cu o caruta.
Familia Vasile locuieste, momentan, la un vecin, in timp ce copiii au ajuns in grija bunicilor. Autoritatile din comuna spun ca deja au alocat suma de 4000 de lei, ajutor de urgenta, si ii vor sprijini cu materiale de constructie. Cu ce le vor transporta, insa, pana acolo ramane de vazut… Primarul Adrian Ungureanu este de parere ca vina apartine in totalitate celor de la Electrica, mai ales ca exista numeroase reclamatii din partea cetatenilor cu privire la starea precara a cablurilor si liniilor electrice.
Locuinta familiei Vasile nu era asigurata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co