Cultura

“Lerui Doamne, Ler…”

În weekendul care a trecut, la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Bușteni au fost vernisate nu mai puțin de patru expoziții, urmate de un recital de colinde și poezie. Foarte mulți iubitori de artă, localnici sau turiști, au ținut să participe la deschiderea expozițiilor de goblen, pictură, desen și artizanat, umplând până la refuz holul principal al centrului. În vârstă de 13 ani, David Burcea este la prima sa expoziție de desen și a reușit să încânte publicul și specialiștii.
Cea mai consistentă dintre expoziții este cea de goblen, realizatoarea acestora spunând că i-au trebuit mulți ani pentru a ajunge ca în momentul de față să poată bucura publicul cu lucrări specifice care reproduc operele unor pictori importanți ai lumii.
Artistul amator Sorin Bârsan expune lucrări artizanale realizate din conuri de brad sau diverse materiale naturale, iar pictorul Tănase Mocănescu este prezent cu o serie de lucrări specifice. Vernisajul expozițiilor a fost urmat de un recital de colinde și poezie, intitulat “Leru-i Doamne, ler…”, susținut de familia Isabel și Ion Bănică, alături de trei copii talentați din Sinaia. Iubitorii artelor vizuale sunt invitați, pe tot parcursul iernii, să viziteze cele 4 expoziții, zilnic, între orele 10.00 și 16.00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co