Cultura

Lansare literară inedită

Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Busteni a fost gazda unei inedite lansari de carte. Este vorba de volumele “La hotarele posibilului” semnat de Alecu Marciuc si volumul “Zei de mucava” autor fiind fiica acestuia, realizatoarea tv Iuliana Marciuc. Evenimentul a avut loc chiar de ziua de nastere a lui Alecu Marciuc si a adunat prieteni, colegi, ziaristi si autoritati locale. In volumul “La hotarele posibilului” este prezentata o mica parte dintre articolele, emisiunile si interviurile pe teme “OZN si civilizatii extraterestre”, publicate sau difuzate la radio de realizator. Celalalt volum, “Zei de mucava”, se bazeaza pe lucrarea de doctorat a Iulianei Marciuc, dupa un studiu care a durat zeci de ani.
Autoritatile locale prezente la eveniment au tinut sa-i felicite pe cei doi autori si spun ca statiunea Busteni este pregatita sa sustina si sa gazduiasca oricand manifestari culturale de inalta calitate.
Evenimentele culturale vor continua la Busteni in cadrul celei de-a 10-a editii a festivalului “Sarbatoarea Sfinxului” cu un concert de pian sustinut de Ana Antonia Tudose marti, incepand cu orele 19.00, iar miercuri, de la aceeasi ora, iubitorii teatrului sunt invitati la piesa “Doua surori mortale” sustinuta de Teatrul Particular din Brasov.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co