Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Licitația pentru reparația străzii Bobâlna este pe SEAP

Este o veste mult așteptată de câmpineni, care s-au săturat să-și strice mașinile prin gropile de pe strada Bobâlna. Ieri a fost postat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), un anunț de achiziție pentru ”reparații și reabilitare strada Bobâlna”, în valoarea totală de 3,2 milioane de lei. Lucrarea este amplă și vizează carosabilul, dar și trotuarele, rigolele și parcările din zonă.
Având în vedere că nu se cunoaște data când vor fi realizate lucrările de canalizare prin Hidro Prahova, reabilitarea străzii Bobâlna se va realiza până la stratul de uzură din beton asfaltic, urmând ca, după introducerea canalizării, să se se finalizeze lucrările.
În cazul în care, pe parcursul reabilitării străzii Bobâlna, Hidro Prahova va emite ordinul de începere pentru implementarea proiectului ”Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova”, atunci Primăria Câmpina va emite ordin de sistare a lucrărilor de reparații și reabilitare a carosabilului, se va întocmi un proces verbal însoțit de fotografii, iar lucrările se vor relua după ce canalizarea va fi introdusă. Acest lucru este, însă, foarte puțin probabil, deoarece nicio firmă nu dorește să se implice în acest proiect județean, cu fonduri europene, care a avut atâtea probleme până acum.
Termenul limită de depunere a ofertelor pentru strada Bobâlna este 3 august. Dacă totul merge bine, lucrările de asfaltare ar putea începe la sfârșitul verii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co