Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

Licitatie pentru chioscurile tip

Astăzi, la Cazinoul din Sinaia, a avut loc licitaţia publică pentru închirierea căbănuţelor tip de pe Aleea Carmen Sylva. Reprezentanţii administraţiei locale au monat pe aleea care duce la castelul Peleş 17 chioşcuri  noi, iar cele vechi au fost demolate şi ridicate. Motivul pentru care s-a luat această măsură: administraţia locală doreşte ca în acea zănă comerţul să se realizeze în mod civilizat şi nu după bunul plac al comercianţilor. Astăzi, spiritele s-au cam încins la licitaţie, deoarece pentru cele 17 chioşcuri au licitat 32 de persoane.
Şi Poliţia Comunitară a fost prezentă la Cazino, nu pentru a licita, ci pentru a-i calma spiritele. Până la urmă, licitaţia s-a încheiat cu bine, iar cei care au câştigat-o vor putea să desfăşoare activitatea comercială în chioşcurile timp. Licitaţia a pornit de la 42 de euro pentru căbănuţele de 6 mp şi de la 144 euro, pentru cele de 12 mp.
Administraţia locală a achiziţionat din bugetul local 13 chioşcuri, 4 fiind donate de agenţii economici din staţiune. La licitaţie, comisia a stabilit anumite criterii de închiriere a chioşcurilor, printre care şi acela ca deţinătorii de artizanaturi să aibă domiciliul în Sinaia. Sinăienii care nu au câştigat astăzi licitaţia trebuie să stea liniştiţi, deoarece administraţia locală promite că îi va ajuta pe parcursul acestui an să-şi amplaseze un chioşc în acea zonă. Contractele de închiriere au fost încheiate cu cei care au câştigat astăzi liciataţia pe un, cu posibilitatea prelungirii acestuia prin act adţional. Cine nu va respecta prevederile contractului va trebui să suporte consecinţele, spun reprezentanţii Primăriei, care susţin că în Sinaia, în preajma Castelului Peleş, comerţul trebuie să fie civilizat.
httpv://www.youtube.com/watch?v=RW1nOTZ4Wrw

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co