Actualitate

Lista amenzilor care au intrat în vigoare de luni

Luni a fost prima zi în care polițiștii au putut da amenzi celor care au încălcat restricțiile impuse de starea de alertă.

Premierul Ludovic Orban a anunțat în debutul ședinței de guvern că a fost necesară adoptarea unei hotărâri de guvern pentru a pune în acord stare de alertă declarată încă de vineri cu prevederile din noua lege privind starea de alertă care a intrat în vigoare de luni.

Astfel, sancțiunile principale sunt următoarele

Cei care nu poartă mască de protecție în spațiile închise, dar și în mijloacele de transport în comun riscă amenzi cuprinse între 500 și 2500 lei.

De asemenea, cei care nu respectă restricțiile de circulație și anume părăsirea localității fără declarația pe proprie răspundere, vor trebui să scoată din buzunar o sumă asemănătoare.

În situația în care este necesar să se respecte izolarea la domiciliu, cei care încalcă această măsură pot fi sancționați cu 5000 de lei. De asemenea, există posibilitatea dispunerii începerii urmăririi penale.

Totodată, cei care aleg să participe la mitinguri, slujbe religioase sau la activități ilegale, ar putea plăti până la 2500 de lei. Și organizatorii pot fi sancționați, cu sume ce ajung la 15.000 de lei.

 

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co