Actualitate

Continuă scandalul în cazul Zonei Metropolitane Ploiești. Instituțiile se contrazic una pe alta

Starea de alertă a atras și ea după sine mai multe nemulțumiri în rândul românilor.

Astfel, haosul creat de declarația pe propria răspundere pentru părăsirea localității de domiciliu continuă, cel puțin în județul Prahova.

Pentru că lega stării de alertă permite deplasarea fără acest document în interiorul zonei metropolitane, nu este nimic sigur în ceea ce privește localitățile care sunt incluse în ZONA METROPOLITANĂ Ploiești.

Și asta pentru că în timp ce Consiliul Județean Prahova a publicat lista acestor localități pe Facebook, care ar intra în zona metropolitană, Prefectura Prahova a transmis că această zonă nu există.

În cazul Municipiului Ploiești, a fost demarată în anii 2012-2013 procedura necesară privind dezvoltarea teritorială zonală metropolitană, însă nu a fost finalizată, susține Prefectura.

Așadar, pentru că instituțiile se contrazic între ele și nu se știe ce localități intră în zona metropolitană, cel mai bine, ca să nu riscați o amendă cuprinsă între 500 și 2500 de lei, ar fi să completați declarația pe propria răspundere ori de câte ori părăsiți localitatea de domiciliu, indiferent care ar fi aceasta!

 

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co