Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Locuitor din Mitică Apostol: “Mi-e rușine să spun că stau în Ploiești”

Ploieștenii din Mitică Apostol, oficial denumit Cartierul Vest, spun că cea mai mare problemă a lor este absența asfaltului, nu a canalizării sau a apei. Chiar dacă firmele au început să aibă ceva activitate în cartier, cu lucrările de canalizare, oamenii întreabă disperați când vor putea beneficia de străzi asfaltate, că nu mai suportă noroaiele în care sunt îngropați de zeci de ani.
Oamenii spun că plătesc impozite de atâția ani, ca și ploieșteni, dar că de acest cartier nimănui nu i-a păsat. Referitor la impozite, diferența dintre Zona A, centrală, și zona D, cum sunt Mitică Apostol și Mimiu, de exemplu, este de doar 5 la sută.
Despre asfaltul din acte, pe care trebuie să-l plătească cetățenii din Mitică Apostol, atât primarul Adrian Dobre, cât și viceprimarul Cristian Ganea au spus că este o minciună. Chiar dacă foarte mulți cetățeni din zonă s-au plâns de acest lucru, edilii susțin ideea că nu ar fi vorba despre refacerea asfaltului în devizele de lucrări, ci de refacerea pietrișului pus în locul asfaltului, dar că oamenii nu ar înțelege acest lucru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co