Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Camere video pentru descurajarea vânzătorilor de zarzavat

Sistemul de supraveghere video, pe care Primăria Ploiești îl va monta în oraș, va trebui să cuprindă și zonele unde vând comercianți neautorizați. Este vorba, în special, de țăranii care vând legume, fructe și verdețuri în afara piețelor agricole. Solicitarea a venit de la Direcția Tehnic Investiții către Poliția Locală, care va trebui să trimită o listă cu locurile unde se desfășoară asemenea acte de comerț ilegal.
Lista cerută de Direcția Tehnic Investiții din Primăria Ploiești va trebui să mai cuprindă și locurile în care se desfășoară acte de cerșetorie, precum și activitățile parbrizarilor din oraș.
Potrivit Poliției Locale Ploiești, pe lista locurilor în care vor fi amplasate cele peste o mie de camere de supraveghere se află zona Halelor Centrale, pe străzile General Vasile Milea și George Coșbuc, din apropierea pieței, zona Gării de Sud, strada Veronica Miclea, strada Malu Roșu, vizavi de piața agricolă, precum și zona Aurora, în exteriorul pieței agricole. Toatodată, camere vor fi montate și la Catedrală și biserici, dar și în fața cimitirelor, unde se desfășoară comerț stradal neautorizat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co