Actualitate

Locuri de muncă pentru absolvenţi

Tinerii absolveţi din judeţul Prahova au avut astăzi ocazia să se întâlnească cu o angajatori care le-au pus la dispoziţie o serie de locuri de muncă vacante. Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi este un eveniment tradiţional şi are loc anual în această perioadă a anului. Instituţia organizatoare, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova, a mediat întâlnirea dintre angajatori şi cei aflaţi în căutare de muncă, absolvenţii din acest an ai diverselor forme de învăţământ dar nu numai, fiind bineveniţi toţi cei aflaţi în căutarea unei slujbe.

Angajatorii şi-au orientat oferta în special pentru tineri, aşteptând cu precădere candidaţi din această categorie de vârstă.

Oferta locurilor de muncă a fost una oarecum generoasă, din punct de vedere cantitativ, dar şi calitativ. Au fost prezente inclusiv firme mari, puternice, o parte dintre joburile oferite necesitând chiar o pregătire specială.

Dintre cei aflaţi în căutare de muncă, cei mai mulţi au putut aplica pentru un job pe un profil care li se potriveşte sau corespunzător pregătirii lor. Bursa fiind locul unei prime întâlniri între părţi, de regulă, angajarea se decide ulterior, în urma studierii CV-urilor, după ce candidaţii selectaţi iniţial sunt invitaţi la interviuri mai amănunţite sau la probe de lucru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co