Actualitate

(P) Milia vă aşteaptă la Romexpo

Târgul Cosmetics Beauty Hair are deschise porţile la acest sfârşit de săptămână, oferind o gamă largă de produse de gen, în cadrul complexului expoziţional Romexpo, din Bucureşti. În cadrul acestei palete largi de produse, firma Milia vine cu o ofertă cu totul specială pe piaţa românească de resort.

Produsele Aromaesti au cucerit deja piaţa grecească, constituind acum şi pentru doamnele şi domnişoarele din România, dar şi pentru domni o alegere ideală la calitate superioară şi la preţuri accesibile. La scurt timp de la lansarea pe piaţă a produselor promovate de Milia, cumpărătorii şi-au manifestat deja preferinţele. Bărbaţii aleg în special gama de produse cu tentă marină.

Femeile se orientează spre o mai largă gamă de produse, însă au o preferinţă specială pentru un produs care s-a impus la nivel internaţional. Puteţi găsi produsele Milia pe perioada desfăşurării târgului de cosmetice, la complexul Romexpo Bucureşti, până în 28 septembrie, iar permanent acestea sunt disponibilela sediul firmei Milia din Câmpina, din Parcul Central, dar se pot comanda şi de pe situl aromaesti.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co