Actualitate

”Lupii” au avut poftă de goluri

”Lupii” Petrolului au avut, pentru prima oară, cea mai mare poftă de goluri de când a început “era Grozavu”. S-a întâmplat într-un joc-școală programat de principalul petrolist. Gruparea ploieșteană a evoluat contra celor de la Petrolistul Boldești, formație din liga a patra prahoveană. S-a impus cu 3-0, toate golurile venind în repriza secundă. Au marcat Sebi Ghinga, Cosmin Lambru și Mergim Neziri, toți fiind la primele reușite personale din această vară.
După amicalul de prezentare cu Rapid, trupa petrolistă a ieșit destul de șifonată. Unii jucători s-au accidentat, dar și-au revenit, cum a fost și cazul mai serios al mijlocașului Antonio Cruceru. În schimb, Petrolul nu se va baza pe unul dintre cei mai constanţi jucători ai echipei din sezonul trecut. Mijlocaşul central Paul Antoche va rata startul noului sezon din cauza unor probleme medicale. Accidentat la ultimul meci disputat în Slovenia, Antoche a aflat şi verdictul medicilor, el acuzând o fisură pe peroneu, lucru ce îl va ţine departe de teren pentru cel puţin o lună de zile.
Această absență n-ar trebui să-i producă dureri de cap antrenorului Grozavu având în vedere că are destule soluții în zona în care evoluează jucătorul. Suflarea petrolistă speră să aibă un debut cu același rezultat ca cel înregistrat în ultimul test și sâmbătă după-amiază, atunci când Petrolul va debuta în liga a doua.
De astăzi, fanii petroliști își pot cumpăra tichete, de la casa de bilete a stadionului Ilie Oană, pentru jocul cu Sportul Snagov. În runda următoare, Petrolul va juca în deplasare și o va face pe un stadion de liga întâi. Echipa în galben și albastru va disputa jocul cu CS Balotești la Chiajna, deoarece ilfovenii nu pot găzdui pe teren propriu meciuri cu o afluență mare de public.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co