Actualitate

Petrolul trebuie să-și găsească ritmul

,,Ritmul de joc nu este cel pe care ni-l dorim, dar suntem obligați să devenim cât mai buni pentru a ne ridica la pretențiile tuturor”. Așa a spus Leo Grozavu, antrenorul Petrolului, după confruntarea cu Rapid. Vulcanicul tehnician a dat de înțeles că își mai dorește jucători dar, deocamdată, nu are nimic concret.
Este posibil ca în această săptămână Federația să hotărască dacă vor promova două echipe direct sau vor fi patru. Fotbaliștii Petrolului spun că nu-i interesează câte locuri vor fi promovabile, ei se gândesc doar la prima poziție.
Petrolul se pregăteşte să ia startul în noul sezon al Ligii 2 Casa Pariurilor, sâmbătă, 4 august, urmând să susţină primul joc oficial, pe „Ilie Oană”, cu Sportul Snagov. Din prima zi a lunii august, la casa de bilete a arenei ploieştene vor fi puse în vânzare biletele pentru această confruntare. Procedura va dura de miercuri până sâmbătă, la ora de start a partidei.

Pentru sezonul 2018-2019, preţurile biletelor sunt următoarele: Peluze – 8 lei, Tribuna a doua – 12 lei, la Tribuna întâi – 20 lei, iar la Tribuna 0 – 25 lei. De reținut faptul că, în perioada 1– 4 august, nu se vor emite abonamente pentru noul an competițional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co