Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Lupte în fief-ul “lupilor”

Gală de kick-box și MMA pe un stadion de patru stele. Arena “Ilie Oană” din Ploiești va fi, la sfârșitul lunii mai, arena luptătorilor în cele mai spectaculoase stiluri. Circuitul Collosseum Tournament a anunțat că pe 27 mai, în “Arena Lupilor”, vor avea loc înfruntări grele cu sportivi dintre cei mai cunoscuți. Collosseum Tournament este organizat de promotorul Gabriel Georgescu. Ploieșteanul a spus că pentru închirierea stadionului va plăti peste 4000 de euro celor de la Clubul Sportiv Municipal, administratorul arenei.
Georgescu a dezvăluit că ringul va fi montat pe o suprafață specială care să protejeze gazonul pe care evoluează fotbaliștii de la Petrolul. Promotorul susține că gala va avea parte de nume mari cum sunt Andrei Stoica și Amansio Paraschiv. Georgescu a mai anunțat că fanii genului îl pot vedea în ring, pentru prima oară în România, pe fiul lui Cătălin Zmărăndescu, Mihai, pe moldoveanul Costel Pașniciuc, dar și o înfruntare pentru “Centura Balcanică” între luptătorul Mihai Tudorie și un campion al Greciei.
Main-event-ul galei este oferit de Andrei Stoica. Luptătorul bucureștean a făcut anunțul oficial pe o pagină personală de socializare… Pe 27 mă voi lupta din nou în România!! După un an și jumătate, voi fi din nou în fața voastră într-un meci de kickbox, în main event-ul Galei Colosseum Tournament din Ploiești. Va fi o gală incendiară, cu luptători de top din kick-box și mma! O competiție de acest gen s-a mai disputat, în urmă cu cinci ani, la Craiova. Circuitul Collosseum Tournament s-a desfășurat și anul trecut, în luna noiembrie, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co