Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Made in Romania

Indignare! Şi… imposibilitatea de a înţelege ce a fost în capul celor care au executat lucrarea. Aceasta era starea de spirit a Mariei Moşuţan, atunci când a venit la sediul Valea Prahovei TV, să sesizeze faptul că nu mai are cum să intre pe proprietatea sa din cauza unor lucrări efectuate de cei de la Distrigaz Câmpina. De-a lungul străzii Sulfinei, conducta de gaze este la nivelul pământului, sau îngropată. Mai puţin o porţiune de aproximativ 2 metri, porţiune pe care conducta… s-a cam „umflat”. Femeia a făcut o cerere către Distrigaz, mai bine zis către GDF SUEZ, prin care cerea ca şi în faţa proprietăţii sale conducta să fie lăsată la nivel cu pământul. Angajaţii de la gaze s-au mişcat destul de repede, pentru a rezolva problema Mariei Moşuţan. Numai că, surpriză! Atunci când a venit la grădină, femeia a avut un şoc! Nu numai că muncitorii nu coborâseră conducta, aşa cum ceruse ea, ci au mai ridicat-o cu câţiva centimetri, blocând definitiv accesul în curte.
A mai făcut o cerere şi acum aşteaptă să vadă ce se va întâmpla. Speră ca cine trebuie să vadă… să vadă. Nici măcar căruciorul cu care mergea la piaţă nu mai poate să-l scoată din curte.
Am încercat să o ajutăm pe Maria Moşuţan. Aşa că am mers la sediul celor care au executat lucrarea. Am ajuns şi în biroul directorului Gheorghe Gruia, care fără să se oprească din completat actele de pe masă, ne-a trimis „rapid” la purtătorul de cuvânt, din Bucureşti. Asta pentru că şeful de la Câmpina nu are voie să dea interviuri, să informeze populaţia în legătură cu problemele care apar pe teren. Asta „în timp” ce câmpinenii stau la cozi pentru a plăti gazele „la timp”, înainte ca cineva să vină să oprească robinetul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co