Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Le-a plouat in beci

Plouă, plouă…plouă. De aproximativ trei zile. Şi acest lucru a început să dea bătăi de cap unor câmpineni, care locuiesc în blocurile de pe strada Tudor Vladimirescu. Nu este pentru prima oară când se trezesc că subsolul blocului C1 este plin de apă. Apa… ca apa. Dar mirosul este de-a dreptul insuportabil.
Oamenii s-au săturat până peste cap. Nu o dată au încercat să rezolve problema. Se pare, însă, că nu este chiar atât de uşor. Se văd puşi în situaţia de a se obişnui, pur şi simplu, cu mirosul. Miros care urcă până la etajul 10 al blocului. Cine este de vină pentru situaţia creată? Locatarii spun că cei de la Hidro Prahova.
Şi, se pare, femeia are dreptate. Totul pleacă de la o canalizare situată în spatele blocului. O canalizare care se înfundă la fiecare ploaie mai puternică şi face ca apa să ajungă în subsolul blocului C1. Un alt aspect negativ este acela că sursa de infecţie este situată în mijlocul unui loc de joacă pentru copii.
De la Bolcul situat pe strada Tudor Vladimirescu, am mers direst la sucursala din Câmpina a HidroPrahova, cu intenţia de a sta de vorbă cu cineva. L-am găsit pe inginerul şef Marius Bugan, care ne-a arătat 2 hârtii: sesizarea cetăţenilor şi răspunsul filialei HidroPrahova, din Câmpina. Atât! Nici o declaraţie! Conform politicii societăţii comerciale, informaţii despre problemele din Câmpina nu poate da decât purtătorul de cuvânt. Care este….la Ploieşti. Oare ce, şi mai ales cât ştie purtătorul de cuvânt din reşedinţa de judeţ despre situaţia de la blocurile din Câmpina?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co