Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Malpraxis sau neatentie

Acuze, incertitudini, disperare, teamă… Acestea ar fi cuvintele care caracterizează problema cu care se confruntă atât membrii unei familii din Brebu cât şi cadrele medicale de la Spitalul Municipal Câmpina, secţiile de obstetrică-ginecologie şi neonatologie.
Totul a început în dimineaţa zilei de 20 martie, când Monica Vlaicu, de 21 de ani, după 8 ore de travaliu a dat naştere unui băieţel asistată de doctorul Tudor Mihaela.
În rest, nu a prezentat nici o leziune, care să-i pună pe medici în alertă, după cum susţin aceştia.
După 2 zile în care a fost ţinut sub observaţie, micuţului i s-a agravat starea, urmând a fi transportat la Spitalul Judeţean Ploieşti. Acolo medicii specialişti au constatat că prezintă mai multe probleme, care, se pare ar fi putut fi depistate de medicii de la Spitalul din Câmpina. Când bunica copilului a aflat realitatea, scopul a fost să afle cât mai multă lume că în spitalele noastre se greşeşte şi că, prin intermediul presei, cei care pot lua măsuri în acest sens vor auzi şi vor face ceva.
Faptul că a lipsit de la controalele periodice, combinat poate, cu o greşeală a personalului medical, poate duce la o viaţă cu handicap pentru un copil care nu are decât câteva zile.
httpv://www.youtube.com/watch?v=4UH_Uf1j8uU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co