Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Numarul 4

Am promis, ne-am ţinut de cuvânt şi intenţionăm să facem acest lucru în continuare. Au trecut patru săptămâni de când ieşim din sediul de pe strada Griviţei cu câte un televizor în braţe. Ultima persoană care a intrat în posesia unui televizor cu DVD player încorporat se numeşte Mariana Alexandru şi este tot din Cornu.
Cea care a fost zâna bunâ pentru Mariana Alexandru se numeţte Antonia Goran, o fetiţă simpatică care, deşi nu ştie să citească, şi-a luat rolul în serios şi a demonstrat că televizoarele pleacă de la noi către dumneavoastră.
După ce extragerea biletului câştigător s-a terminat, am sunat la numărul de pe talon şi, surpriză sau nu, doamna Mariana, ne-a întrebat de ce facem glume. Numai că noi nu facem glume! Şi pentru a demonstra acest lucru, a doua zi am luat televizorul, ne+am suit în maşină şi am plecat la Cornu. Atunci a realizat doamna Mariana că este fericita posesoare a televizorului numărul 4.
Alături de fiica sa şi de Duduţă şi Toby, cea care a depus talonul la sediul nostru de pe strada Griviţei, a ţinut să ne spună că va participa la concurs şi de aici încolo, şi nu numai ea.
Televizorul numărul 4 a ajuns la Cornu. Cel cu numărul 5, şi celelalte până la 40 vă aşteaptă. Nu trebuie decât să cumpăraţi ziarul Infomontan de valea Prahovei, să completaţi talonul, să-l decupaţi şi apoi să aşteptaţi ca un copil să vă aducă norocul în casă. Apoi, vă veţi trezi cu noi la uşă…….
httpv://www.youtube.com/watch?v=O0qhkDcy7sU

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co