Cultura

Maraton cultural, la Bușteni

Zilele Culturii la Busteni – “Sarbatoarea Sfinxului” continua in forta, fiind un adevarat maraton cultural unic pe Valea Prahovei. Dupa o serie de piese de teatru și muzica, expozitii si spectacole interactive pentru copii, spectatorii prezenti in sala Centrului Cultural “Aurel Stroe” s-au putut bucura de vocile minunate ale corului academic “Divina Armonie”. Infiintat in urma cu doua decenii, singurul cor particular din Romania a incantat publicul cu un recital cu coruri si arii din opere si operete celebre.
Corul academic “Divina Armonie” este format din absolventi si studenti ai Universitatii Nationale de Muzica si ai Facultatii de Muzica din cadrul Universitatii „Spiru Haret”, precum si studenti ai Institutului Teologic. Calitatile interpretative ale artistilor coristi au condus la un real succes pe scenele din tara si din strainatate. Zilele Culturii la Busteni continua, insa, cu noi spectacole cat mai diverse.
In paralel cu recitalurile mentionate la Busteni se va desfasura si Festivalul-concurs national de folclor pentru copii si adolescenti “Magia Sfinxului”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co