Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Medii mici la Bacalaureat

Vor fi multe contestații la Câmpina, la examenul de Bacalaureat. Absolvenții de liceu au obținut note mai mici decât se așteptau și mai mici decât colegii lor din promoțiile anterioare.
Rata de promovabilitate după rezultatele primei sesiuni, afișate astăzi, este de doar 67%. Dintre cei 598 de elevi înscriși la bacalaureat, 38 nu s-au prezentat la examen, iar 184 au fost declarați respinși. Doar 376 de elevi au promovat examenul. Niciun candidat nu a reușit să obțină media 10, cea mai mare medie din municipiul Câmpina fiind 9,73.
Cele mai bune rezultate s-au înregistrat la Colegiul Național Nicolae Grigorescu, unde au fost doar trei candidați respinși, doi nu s-au prezentat, iar rata de promovabilitate este de 98%.
Este urmat de Liceul Tehnologic Energetic și Colegiul Tehnic Forestier, ambele cu aproximativ 58% promovare, apoi Liceul Tehnologic Mecanic și Colegiul Tehnic Constantin Istrati, cu aproximativ 25% dintre elevi declarați admiși.
Rata de promovabilitate la nivelul județului Prahova este și ea scăzută, asemănătoare cu cea de la Câmpina, de doar 69%. De menționat că, la Colegiul Militar Dimitrie Cantemir din Breaza, un singur candidat a fost declarat respins, din cei 107 absolvenți. La Liceul Teoretic Aurel Vlaicu, din cei 83 de candidați, 65 au obținut medii peste 6.
Contestațiile pot fi depuse astăzi, până la ora 20.00, iar procentele pot suferi modificări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co