Actualitate

SGU, atacată de primar pentru întârzierea amenajării spațiilor verzi

Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, a criticat din nou Societatea de Gospodărire Urbană pentru nerespectarea graficului de tuns iarba și gardurile vii.
Acesta a anunțat că va merge în control prin toate cartierele pentru a constata întârzierile în efectuarea lucrărilor. Dobre a mai precizat că a apelat la serviciile Rosal, care s-a oferit să sponsorizeze Primăria cu acțiuni de tuns garduri și iarbă, pentru că SGU nu deține utilaje suficiente pentru efectuarea în timp a acestor lucrări.
De cealaltă parte, Cristinel Șchiopu, directorul general al SGU, susține că a organizat lucrările în așa fel încât până în data de 27 iulie toate cartierele să fie toaletate.
Referitor la gardurile tunse de Rosal, care au formă de zig-zag, primarul Adrian Dobre spune că de vină sunt gardurile metalice din interiorul gardurilor vii, care i-ar fi împiedicat pe angajații firmei de salubritate să efectueze lucrări de calitate. În acest sens, primarul a anunțat că se va trece la măsurarea gardurilor metalice, iar cele care sunt mai mari decât dimensiunea prevăzută în normative vor fi desființate.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co