Actualitate

Morman de fecale de câine în curtea Maternității!

Șocant! O grămadă de fecale de câine în curtea Maternității din Ploiești!
Acum, în plină epidemie de gripă și sub amenințarea coronavirusului, când curățenia și igiena trebuie asigurate cu rigurozitate, mai ales în unitățile spitalicești, aici, zace un mic munte de gunoaie.
Cineva a confundat curtea Spitalului de Obstetrică și Ginecologie cu groapa de gunoi și a aruncat peste gard, fecale de câine, dar și multe bidoane din plastic, sticle, cârpe și alte mizerii.
Gunoaiele sunt depozitate într-un colț, undeva la limita proprietății, acolo unde spitalul se învecinează cu un imobil în care funcționează o terasă.
Coincidență sau nu, pe proprietatea unde e terasa se află cotețul unui câine. Proaspătul manager al Spitalului de Obstetrică și Ginecologie din Ploiești spune că nu știa că în curtea unității pe care o conduce se află un mic focar de infecție. Alexandru Gheorghe, care ocupă funcția de manager de numai trei luni, ne-a declarat că spitalul are sistem de supraveghere video, dar că, în zona respectivă, deocamdată nu există camere de luat vederi. Managerul Maternității spune că va lua toate măsurile necesare pentru a restabili curățenia și că va sesiza organele abilitate pentru a-i sancționa pe cei care au aruncat gunoiul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co