Actualitate

Mulți sportivi, puține medalii

Piatra de încercare de la Piatra-Neamț a fost foarte tare pentru unii boxeri de la CS Petrolul și CSM Ploiești. Doar doi pugiliști de la CSM și unul de la Petrolul au reușit să urce pe ultima treaptă a podiumului de premiere, în cadrul Finalei Campionatului de juniori, organizată, recent, în orașul moldav. Asta, în condițiile în care clubul municipalității a avut zece sportivi deplasați la competiție în timp ce echipa petrolistă a concurat cu doar trei sportivi.
Medaliile de bronz pentru municipali au fost adjudecate de Andrei Dinu, la categoria 52 de kilograme, și de Iulian Dumitrescu, la 57 de kilograme. Același metal a fost câștigat, din partea petroliștilor, de Adrian Șchiopu, la categoria 63 de kilograme.
Atât maestrul Titi Tudor, de la CSM Ploiești, cât și Leontin Sandu, de la Petrolul, au contestat unele decizii ale arbitrilor care, în opinia lor, au influențat, prin deciziile luate, rezultatele finale în unele lupte. De la CSM nu a mai luptat Marian Ghinoiu deoarece nu avea categoria necesară. În schimb, Ștefan Panaitescu, medaliat cu bronz european, nu a reușit să confirme acest statut fiind învins în drumul spre podium.
Întrecerea din orașul de sub Pietricica a fost un test pentru toți cei care ar putea fi selecționați la lotul naţional, care va reprezenta România la Campionatul European din Rusia. De la cele două cluburi ploieștene sunt vizați Dumitrescu și Șchiopu, însă ei mai au de tras pentru a fi convocați.
Următoarea gală oficială va avea loc luna viitoare la Satu-Mare, unde se va desfășura Finala Campionatului Național de Tineret.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co