Actualitate

Neliniștea dinaintea ”furtunii”

Leo Grozavu este un antrenor neliniștit de felul lui, dar are această stare și înaintea noului sezon. Dată de emoțiile debutului oficial care va avea loc, mâine, pe arena Ilie Oană, cu Snagovul. Chiar dacă este un antrenor cu experiență la nivelul primei ligi, principalul petrolist are emoții, după cum a recunoscut în conferința de presă susținută, astăzi, la stadion. El este deranjat de faptul că Federația obligă cluburile să joace, pe o asemenea căldură, la orele dictate de televiziuni.
Grozavu are o capacitate fantastică de a se face înțeles în rândul jucătorilor. Așa a spus Sebi Ghinga, căpitanul echipei. Atât el, cât și mijlocașul Robert Grecu spun că echipa mai are nevoie de timp să se omogenizeze. Dacă Petrolul a adus 12 jucători, adversarul de mâine, Sportul Snagov, are 15 jucători noi.
Tot astăzi, Petrolul a oficializat relația cu un nou sponsor. Este vorba despre o casă de pariuri, iar contractul financiar se întinde pe întreg sezonul, iar dacă Petrolul va promova se va prelungi automat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co