Actualitate

Nervos pe politie, a blocat DN1

Supărat că poliţia i-a reţinut actele şi permisul de conducere, un bărbat din Buşteni, s-a decis să blocheze Drumul Naţional nr. 1. Nervos că oamenii legii l-au luat „la rost”, omul şi-a pus motocicleta pe drum şi s-a aşezat în faţa ei, blocând circulaţia. Cu greu, poliţiştii, l-au convins să părăsească partea carosabilă.
Nebunia a pornit de la un scandal declanşat chiar de motociclist. Pentru că un pieton şi-a „permis” să îi spună să nu mai claxoneze insistent după un conducător auto, bărbatul s-a enervat teribil şi s-a hotărât „să facă legea”. A luat un baston de cauciuc şi l-a ameninţat pe trecător că îl bate. Imediat au apărut oamenii legii care au calmat spiritele şi-au luat actele la control motociclistului. Supărat pe oamenii legii, omul şi-a luat motorul şi s-a pus pe mijlocul drumului, spre indignarea participanţilor şi spre uimirea pietonilor.
Poliţia nu este de aceeaşi părere. Bărbatul i-a înjurat pe pietonii care i-au atras atenţia să nu mai claxoneze şi chiar a vrut să sară la bătaie.
Pentru faptele sale, motociclistul a trebuit, până la urmă, să suporte rigorile legii.  Aşa că, a rămas pentru o perioadă fara permisul de coducere. Va trebui să treacă examenul psihologic şi să-şi ţină nervii sub control.
Poliţiştiii din Buşteni s-au confruntat pentru prima dată cu un asemenea caz. Nu au mai existat situaţii în care cineva să se postele pe mijlocul drumului naţional şi să blocheze circulaţia. Oricum, fapta este aspru pedepsită de lege….
httpv://www.youtube.com/watch?v=NzjAGwy1TPI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co