Imobiliare Valea Prahovei
Sport

O echipă “bara-bara”

Avem o echipă “bara-bara”. A spus-o antrenorul Vladimir Arnautovic după succesul categoric obținut în fața celor de la Lietuvos Vilnius. “Dado” a vrut să spună că și după acest meci, Asesoft Ploiești dovedește că se poate bate cu orice formație din EuroCup. Victoria de miercuri seara intră în categoria succeselor de răsunet ale grupării ploieștene. Lietuvos este o altă victimă celebră în Sala Olimpia, iar izbanda este comparabilă cu cele împotriva lui Akasvayu Girona, în 2008, și finala FIBA Europe Cup din 2005 câștigată împotriva lui Lokomotiv Rostov.

Antrenorul campioanei României susține că victoria la 20 de puncte diferență s-a datorat și faptului că băieții s-au luptat extraordinar și au respectat tactica de joc. Asta îl face optimist pentru următoarele înfruntări din campionat și Europa. “Dado” se bucura că, după confruntarea cu Steaua, va urma o perioadă mai ușoară după multe meciuri foarte grele, dar și mii de kilometri parcurși.

Înainte de a reveni la campionat, lotul Asesoftului va face mâine o ședință foto în scopul producerii materialelor promoționale pentru sezonul 2014-2015. Apoi baschetbaliștii Ploieștiului vor ajunge în Regimentul de Gardă al Stelei, acolo unde se va consuma derbiul etapei în Liga Națională. Asesoft și Steaua sunt singurele neînvinse de când a început sezonul, astfel că ambele echipe vor dori să-și păstreze invincibilitatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co