Cultura

“O noapte umoroasă…”

Un spectacol neconvențional, inedit și cu un foarte mare impact la public! Așa s-ar putea descrie în numai câteva cuvinte noul show produs cu mult umor de caricaturistul Costel Pătrășcan și folkistul Daniel Iancu. Prezenți pe scena Centrului Cultural “Aurel Stroe” din stațiunea Bușteni, cei doi artiști au încântat publicul cu videoproiecția de caricatură comentată și asezonată cu piese muzicale care au păstrat același registru reușind să smulgă ropote de aplauze dar și hohote de râs!
Temele expuse cu mult umor și într-un mod unic în țara noastră în cadrul spectacolului intitulat sugestiv “O noapte umoroasă…” sunt desprinse din viața de zi cu zi și se referă la relațiile de familie, aduc în prim-plan slăbiciunile politicienilor sau dozele de naivitate ale polițiștilor. Caricaturile și piesele muzicale sunt ancorate în realitate și abordează teme extrem de actuale. Cu o asemenea rețetă nici nu e de mirare că publicul a ieșit de la spectacolul care a durat aproape 2 ore foarte relaxat și cu zâmbetul pe buze.
Cei care au pierdut spectacolul de la Bușteni se pot consola însă până în data de 7 septembrie cu expoziția de caricatură “Râsul în grup” semnată de Costel Pătrășcan. Găzduită în holul principal al Centrului Cultural “Aurel Stroe”, cuprinde multe dintre lucrările “cântate” și comentate cu atât de mult umor în timpul spectacolului. Cea de-a 10-a ediție a Zilelor Culturii de la Bușteni continuă cu evenimente pentru toate genurile de spectatori.
Piesa de teatru “Două surori mortale” va fi prezentată publicului miercuri, de la orele 19.00, iar spectacolul interactiv pentru copii va avea loc joi, începând cu orele 11.00.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co