Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

O nouă salbă de medalii pentru atleții ploieșteni

Atleţii de la CSM Ploieşti și CSS Ploiești au participat, recent, la Etapa Finală a Campionatului Naţional de Seniori şi Tineret, găzduită de Stadionul „Nicolae Dobrin”, din Piteşti. Sportivii pregătiţi de Augustin Iancu (coordonator) şi Robert Munteanu au cucerit nu mai puţin de 13 medalii: patru de aur, patru de argint şi cinci de bronz! Iar cei de la CSS, pregătiți de Maria și Florin Andrei, au câștigat bronzul în proba de ștafetă 4×100 de metri.
Cei de la CSM au reușit nouă medalii în probele individuale. Petre Daniel Rezmiveş a devenit campion naţional de tineret în proba de 100 metri. Rezmiveş a mai reuşit o performanţă, devenind campion naţional şi la 200 metri. La 100 metri, Costin Homiuc a prins „bronzul” la tineret. Iar Cristian Radu a obţinut titlul de vicecampion naţional atât de seniori, cât şi de tineret în proba de 400 metri.
Cei trei atleţi şi-au confirmat şi cu acest prilej valoarea, ei urmând, de altfel, să facă parte din delegaţia care va reprezenta România la Campionatul European de Atletism de la Berlin, ce va avea loc peste o săptămână. În probele de ştafetă, băieţii au fost din nou la înălţime, CSM Ploieşti participând cu două formule atât la 4×100 metri, cât şi la 4×400 metri. La prima, ştafeta formată din Homiuc, Radu, Oprina şi Rezmiveş a devenit campioană naţională de tineret. Cea de-a doua, în componența Licuţ, Lazăr, Burcea, Geamănu, a ocupat poziţia secundă la tineret. La 4×400 metri, ştafeta formată din Geamănu, Andoni, Ursachi, Radu, a devenit campioană naţională de seniori. În concursul de la Piteşti a evoluat şi cel mai titrat atlet al clubului, maratonistul Marius Ionescu, care a alergat în proba de 10.000 metri. El a venit al 3-lea, intrând, astfel, în posesia medaliei de bronz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co