Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

O parte a suporterilor vor demisia președintelui

Președintele Petrolului, Cristi Vlad, este contestat de o parte a suporterilor. Cei de la Peluza I (citește UNU) Ilie Oană i-au solicitat public lui Vlad să-și dea demisia. Ei și-au motivat gestul printr-un comunicat postat pe o pagină de socializare.
Fanii de la Peluza I spun că președintele Vlad a refuzat să răspundă la o serie de întrebări care i-au fost adresate în cadrul ședinței Comitetului de Conducere al ACS Petrolul 52. Oamenii vor să știe, printre altele, ce buget are echipa, de ce nu se schimbă denumirea oficială, dacă mai sunt și alți sponsori sau dacă, în cazul promovării, clubul va funcționa pe forma actuală sau se va transforma în societate pe acțiuni.
Deoarece oficialul clubului nu le-a răspuns, ei s-au simțit sfidați și au solicitat fie ca partenerul-finanțator să îl demită, fie ca acesta să renunțe. Vlad nu a dorit să comenteze situația spunând că va da un răspuns printr-un comunicat pe site-ul oficial.
Și cei de la Uniunea Suporterilor Petroliști sunt nemulțumiți de conducerea clubului. Ei spun că dialogul USP-conducere se face extrem de greu, sunt dezamăgiți de nivelul de profesionalism al clubului și consideră că este inadmisibil ca acesta să nu aibă un departament de marketing.
USP-ul a înfierat și atitudinea Primăriei Municipiului Ploiești, care a avut, se spune în comunicat, ”nesimțirea și reaua voință să pretindă 2% din fondurile încasate pe bilete și abonamente în sezonul trecut, pe motiv că stema Petrolului, marcă aparținând Primăriei, a fost reprodusă pe bilete și pe cardul-suport al abonamentelor”.
Uniunea se întreabă cât de departe poate merge mârlănia și unde sunt bunele intenții ale Primăriei de sprijinire a clubului. Altfel, echipa își continuă pregătirea, iar principalul Leo Grozavu a dublat numărul antrenamentelor, jucătorii având câte două în fiecare zi. Înainte de plecarea în Slovenia, Petrolul și-a mai stabilit un test cu divizionara secundă CS Balotești.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co