Actualitate

Oferta bogata, vanzare slaba

Munţi de pepeni! Producătorii au împânzit de câteva săptămâni municipiul Câmpina. Unii sunt instalaţi pe domeniul public, pe alţii îi găsim în piaţă. Preţul acestora este destul de piperat pentru buzunarele oamenilor.  Din acest motiv vânzarea merge foarte prost. Majoritatea producătorilor se plâng că marfa rămâne nevândută, deşi oferta este bogată. De ce există penurie de cumpărători? Răspunsul: preţuri mari. În Piaţa Centrală un kilogram de pepene verde costă între 1,5 lei şi 2 lei în timp ce în zona Autogării aceştia se vând cu 1,2 lei kilogramul.
Comercianţii din zona Autogării sunt în mare parte producători din Dăbuleni, comuna doljeană renumită pentru recoltele de pepeni. Însă, aici situaţia este puţin diferită. Dacă în piaţă producătorii se ocupă singuri de această afacere,  la Autogară găsim altă situaţie. Oameni angajaţi pentru a face o  vânzare bună. Deşi sunt din Câmpina, dorm şi mănâncă… la serviciu. Cât de mulţumiţi sunt!? Cât câştigă?
Situaţia, momentan, nu este deloc încurajatoare. Dar, poate peste puţin timp comercianţii vor mai lăsa la preţ. În felul acesta îşi vor vinde marfa, iar oamenii vor fi dispuşi să-şi cumpere pepeni după bunul plac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co