Actualitate

Am diploma si nu am diploma

Conflictul care s-a născut între Universitatea „Spiru Haret” şi Ministerul Educaţiei continuă. Acesta s-a declanşat în urma măsurii pe care Ministerul Educaţiei a luat-o de a nu recunoaşte diplomele care nu au acoperire legală, eliberate de Universitatea Spiru Haret. Această directivă a fost emisă marţi, 14 iulie, cu o zi înaintea examenului de titularizare. Consecinţele acestei decizii au dus la scoaterea din săli a absolvenţilor de la Spiru Haret, din mai multe centre de examinare din ţară. La Ploieşti, cei care s+au prezentat la examen, l-au susţinut.
În Prahova există un număr mare de cadre didactice, absolvenţi ai Universităţii Spiru Haret. Ocupă posturi pentru care au obţinut titularizarea. Ce se întâmplă cu aceştia?
Ce vor face absolvenţii Universităţii „Spiru Haret”?
Care ar putea fi deznodământul?
Preşedintele Sindicatului Învăţământul Valea Prahovei, Dan Bujor speră ca această problemă să fie rezolvată pe căile dialogului, declarând că aşa ar fi cel mai civilizat şi, nu în ultimul rând, specificând că de fapt, că ceea ce deranjează nu este problema că absolvenţii sunt ai unei universităţi particulare, cât că există un conflict între Universitatea Politehnică şi Universitatea Spiru Haret.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co