Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

OPC lucreaza peste program

„Persoana nominalizată îşi desfăşoară activitatea după orele de program, până la orele 19.00, de luni până vineri, iar sâmbăta şi duminica între orele 10.00 – 18.00. În cazul sesizărilor telefonice urgente (produse perisabile, intoxicaţii, alte incidente, conform competenţelor ANPC), acestea se vor înregistra şi se vor analiza operativ şi se va dispune transmiterea prin sistemul rapid de alertă”. Aşa sună un comunicat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, care a decis ca unităţile comerciale să fie controlate de un comisar de serviciu, şi după orele de program, atunci când comercianţii obişnuiesc să-şi mai „facă de cap”.
O parte interesantă a deciziei luate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor este aceea că cei care vor ieşi pe teren, adică cei numiţi comisari de serviciu, nu vor fi plătiţi. Va fi un fel de muncă „benevolă”, peste orele de program.
Măsura ANPC pare bună! În felul acesta consumatorii vor fi protejaţi mai bine. Rămâne de văzut cum va fi ea pusă în practică, pe teren, în pieţe şi magazine, locurile de oamenii îşi fac cumpărăturile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co