Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Noroc cu casca

Aceasta a fost reacţia unora dintre şoferii care au trecut în după-amiaza zilei de 20 august prin intersecţia bulevardului Carol I cu strada Oituz, din Câmpina. Locul unde a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un scuterist, de 76 de ani, din Breaza, care a intrat, la propriu, cu capul într-un autoturism care circula regulamentar pe bulevardul Carol I. Şoferul Volkswagenului Golf a încercat totul pentru a evita imprudentul scuterist, dar nu a mai fost nimic de făcut.
Un bătrân de 76 de ani, care a făcut motociclism, a „arătat” cât de periculos poate fi un astfel de mijloc de locomoţie, atunci cânt nu ţi cont de semnificaţia indicatoarelor rutiere. Dacă scuteristul din Breaza, posesor de permis de conducere, categoriile A şi B, a făcut o astfel de greşeală, la ce ne putem aştepta de la tinerii care conduc astfel de mopede, fără să fi pus în viaţa lor mâna pe o carete cu reguli de conducere!
Maşina a fost puţin îndoită în porţiunea unde a „aterizat” scuteristul, mopedul este bun de scos din nou pe drum. În schimb bărbatul de 76 de ani a rămas internat în spital cu un traumatism toracic şi unul la umărul drept.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co