Actualitate

Patru curse de trap și trei de galop

Duminică, începând cu ora 11.00, Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică oficială. În cadrul acesteia vor avea loc întreceri de trap, galop, o participare record, dar și o premiară.

Clubul Sportiv Municipal propune un eveniment cu patru curse de trap şi trei de galop. De data aceasta, nu vor mai fi întreceri de ponei, însă micii căluţi vor fi la dispoziţia copiilor pentru a-i plimba în zona special amenajată. Reuniunea va avea şapte curse, cele de trap alternând cu întrecerile de galop. În ceea ce priveşte cursele de galop, organizate şi de această dată în colaborare cu Asociaţia Română a Calului Arab de Curse, acestea vor fi în număr de trei, două oficiale – Premiul Mersuch şi Premiul cailor tineri – şi una demonstrativă, Premiul „Cupa Federaţiei”. Aceasta din urmă propune o nouă premieră pe Hipodromul Ploieşti, fiind prima cursă în care se vor întrece cai din rasa pur sânge englez!

Cea mai interesantă cursă de trap va fi „Premiul Danezul”, programată la ora 11.40 şi care va propune o premieră pentru reuniunile organizate de la refacerea Hipodromului: nu mai puţin de 12 cai la start.

Reuniunea din week-end va fi una cu un număr record de cai la start în acest sezon, respectiv 48, un motiv în plus pentru iubitorii turfului să meargă, duminică, pe Hipodromul Ploieşti.

În privinţa curselor de trap, „main event”-ul ar fi trebuit să fie „Premiul debutanţilor”, o alergare semiclasică rezervată cailor de doi ani, dar cum efectivul de trăpaşi care îndeplinesc acest criteriu este insuficient, cursa nu se va putea desfăşura. Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 lei, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co