Sport

Pentru menținerea frumuseții

“Echipa trebuie să-și mențină frumusețea și valoarea”. O spune Daciana Balaban Curtean, una dintre veteranele formației CSM Ploiești de handbal feminin. Sportiva speră că meciul cu HCM Baia-Mare să nu fi fost ultimul împreună, deoarece formează un grup frumos cu celelalte fete și își dorește să rămână la fel. “Daci” susține că revenirea jucătoarelor accidentate și câteva achiziții ar face că Ploieștiul să devină o trupă de temut în Liga Naționala.

Handbalistei îi pare rău că echipa nu s-a calificat în cupele europene. Din cauza unor eșecuri neașteptate dar și din pricina accidentărilor care au măcinat lotul în acest sezon. Se consolează cu faptul că au reușit clasarea pe locul 6 în Liga Naționala și speră că suporterii să fie mulțumiți dar și mai numeroși, începând cu sezonul următor.

Daciana Curtean-Balaban este bună prietenă cu portărița Tatalovic și extrema Dmitrovic, două “piese grele” ale grupării ploieștene. Chiar dacă au atras atenția altor formații, prin evoluțiile lor, se pare că “Bebe” și “Mari” vor rămâne la Ploiești, deoarece se simt bine în “urbea lui Caragiale”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co