Actualitate

Percheziții la suspecți de furturi din autovehicule

Polițiștii prahoveni și cei ai Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române au efectuat, astăzi, zece percheziții la persoane bănuite că au comis furturi din autovehicule.
Descinderile au avut loc în municipiul Urziceni și în comuna Alexeni, din județul Ialomița.
În perioada 13.04 – 29.10.2018, persoanele în cauză ar fi săvârșit zece furturi din autovehicule în comuna Valea Călugărească și în localități învecinate acesteia.
Suspecții ar fi vizat în special autovehicule aparținând unor societăți comerciale, ai căror conducători auto opreau la sediile unor parteneri pentru a efectua operațiuni comerciale (livrări de produse, plăți etc.), moment în care sustrăgeau bani sau bunuri (telefoane mobile, laptopuri, portofele, genți etc.) lăsate de aceștia în habitaclu.
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 56.000 de lei.
De la domiciliile bănuiților, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi telefoane mobile, tablete, laptopuri, bijuterii, portofele și genți.
Zece persoane au fost aduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerea de măsuri legale, majoritatea cu antecedente penale pentru săvârșirea altor infracțiuni contra patrimoniului.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.
Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co