Actualitate

Petrolul pune ”la bătaie” Cupa Prahova

Clubul Sportiv Petrolul pune ”la bătaie” Cupa Prahova, întrecere dedicată micuțelor gimnaste. Competiția se va desfășura sâmbătă, la Sala de gimnastică „Leana Sima”, de la stadionul ”Ilie Oană”.

Va fi un concurs pregătitor pentru Campionatele Naționale care se vor desfășura la Deva, în perioada 15-17 noiembrie. Înainte de a fi gazde, gimnastele de la CS Petrolul au fost oaspetele altei competiții. Recent, la Focșani, a avut loc „Cupa Vrancea” la gimnastică artistică. O reuniune de verificare în vederea Campionatelor Naţionale pentru multe dintre junioarele prezente.

Cele antrenate de Doina Olaru, Corina Ungureanu și Camelia Rădulescu s-au remarcat la mai multe aparate. Petrolul a concurat cu șase sportive și, dintre gimnastele ploieştene, Mara Matei şi-a adjudecat trei medalii de bronz. Acestea au venit în urma evoluțiilor la paralele, bârnă şi sol. O altă gimnastă petrolistă, Maria Isbăşoiu, a mai adăugat o medalie de bronz în palmaresul clubului, datorită evoluției la sol. De menţionat că pentru Mara randamentul înregistrat la Focşani a reprezentat şi un plus de încredere în vederea Naţionalelor Individuale, având în vedere accidentarea suferită înainte de concursul din Vrancea.

Întrecerea din Moldova a fost dedicată gimnastelor maestre, junioarelor I, II și III, la diferite nivele. În cadrul competiției au participat sportive de la nouă cluburi din țară, dar și din Republica Moldova.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co