Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Periculos, dar frumos!

Multe momente frumoase, dar și unul periculos la reuniunea din week-end, de la Hipodromul Ploiești. Actorul Denis Ștefan a bucurat publicul cu demonstrațiile sale, dar l-a și ținut cu sufletul la gură. Asta pentru că în runda a doua a show-ului, actorul ploieștean a căzut cu tot cu cal din cauza suprafeței ude. Oamenii l-au încurajat cu aplauze, iar actorul a mers mai departe, având în vedere experiența celor șase ani de activitate în demonstrațiile hipice.
Denis a avut trei reprize cu demonstraţii de dresaj. El a început cu dresajul natural-comportamental și, odată cu demararea programului Caii României, a început recuperarea comportamentală a bidiviilor. Un astfel de exemplu este iapa Uma, cea care îl ajută la astfel de acțiuni. Uma a fost salvată de la abatorizare, iar acum formează o ”echipă”.
Peste două săptămâni, pe 23 septembrie, va avea loc o nouă Reuniune oficială la Hipodrom, al cărei principal eveniment va fi Premiul de Încercare, a doua cursă premergătoare Derby-ului de Trap al României.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co