Sport

Petroliștii, tăcuți și pregătiți la maxim

Afectați mai mult de rezultate și de plecarea lui Marinescu, decât de bani. A spus-o, astăzi, Michele Paolucci singurul jucător care a marcat unicul gol, în cele trei meciuri oficiale din 2016, pentru Petrolul. Patronul Dan Capra a venit, după meciul de la Timisoara, și le-a spus că salariile sunt blocate din cauza rezultatelor. Paolucci susține că asta este ultima problemă a lor.

Este surprins de hotărârea lui Marinescu însă ei trebuie să se pregătească foarte tare și în tăcere ca să câstige următoarele meciuri. Antrenorul Petrolului a spus în conferința de presă că indiferent de motive, Marinescu nu trebuia să renunțe mai ales că a fost un jucător emblematic. Schumacher este dezamăgit de fotbalist și pentru faptul că a fost primul pe care l-a sunat, atunci când a venit la Ploiești, ca să îl responsabilizeze de la început.

Lui Schumacher nu i-au convenit nici deciziile conducerii privind blocarea salariilor dar este normal având în vedere startul dezastruos. Insă odată cu victoriile, el este convins că se poate debloca totul la Petrolul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co