Sport

Să vină Cupa la Ploiești

Cupa României este obiectivul viitor al baschetbaliștilor de la CSM Ploiești. Deși promovarea în Liga Națională nu este îndeplinită, directorul clubului, Cezar Stoichiciu, a stabilit ținta pentru viitorul sezon competițional. Stoichiciu își dorește ca CSM Ploiești să readucă Cupa la Ploiești.

El se bazează pe faptul că echipa va primi întăriri, atât prin aducerea unor baschetbaliști importanți cât și prin sosirea unor alți sponsori, care să mărească bugetul clubului. Toate acestea “pică” pe Cătălin Burlacu, președintele de onoare al echipei. Dacă trupa va promova, în vară, Burlacu va trebui să formeze un lot care să atace un astfel de trofeu. Până atunci, unii dintre baschetbaliștii Ploieștiului “le-au atacat” pe doamne și domnișoare cu flori, cu ocazia zilei de 1 Martie. Asa cum au procedat și handbaliștii, ambele grupuri de sportivi au anunțat venirea primăverii în două din mall-urile existente în oraș.

Sportivii le-au dăruit fetelor mărțișoare și flori și le-au invitat pe acestea la meciurile lor, ca sa-i susțină. Atât handbaliștii cât și baschetbaliștii au obiective importante în acest sezon. Primii trebuie să se mențină în Liga Națională, iar ceilalți să promoveze în elită. Dacă baschetbaliștii antrenați de Eugen Ilie vor juca pe teren propriu, duminică după-amiază, cu Timba Timișoara, în schimb, handbaliștii pregătiți de cuplul Dobrescu-Nicolae vor evolua tot în ultima zi a săptămânii, dar în deplasare. CSM Ploiești disputa etapa a 23-a din Liga Națională la Dunărea Călărasi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co