Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Petrolu’ și oracolu’

Petrolul este văzută ca o echipă ce va promova sigur la finele acestui sezon. Premoniția vine din partea lui Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Cel poreclit odată ”Oracolul din Bălcești” susține că Petrolul promovează sigur, iar pe Sportul Snagov nu-i mai prinde nimeni. Dragomir a mai spus că doar Energeticianul Petroșani ar mai putea pune probleme la promovare. Marinescu, căpitanul echipei, afirmă că Petrolul nu trebuie să se uite la adversari ci doar să meargă din victorie în victorie.
”Mâna” de goluri reușită de petroliști împotriva moldovenilor a îmbunătățit ofensiva. La acest moment petroliștii au al treilea atac din campionat, iar în defensivă sunt cu un loc mai sus. Cruceru s-a trecut pe lista marcatorilor și spune că este foarte important să nu mai alterneze rezultatele.
Sportul Snagov conduce seria, la patru puncte distanță față de Petrolul. Echipa ploieșteană are 19 puncte și trei urmăritoare în spate, Clinceni, Pandurii și F.C. Argeș, toate cu un punct mai puțin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co