Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Puiu a plecat fără puiul ei

Simona Puiu, antrenoare de gimnastică ritmică și proaspătă mămică, a plecat în Argentina, dar gândul i-a rămas la Ploiești, unde copilașul său a fost lăsat în grija mamei sale.

Simona a dezvăluit această situație cu ocazia festivității de prezentare a echipei olimpice a României, care va participa la Jocurile Olimpice de Tineret, de la Buenos Aires. Jocurile se vor disputa în perioada 6-18 octombrie.

Printre sportivii care vor reprezenta România la competiţia din Argentina se numără şi gimnasta de la CSM Ploieşti Alexandra Denisa Stoian, care va fi însoţită de antrenoarea-mămică.

La evenimentul de la începutul săptămânii, desfășurat la Complexul Sportiv „Sydney 2000” din Izvorani, sportiva clubului a fost susţinută de antrenorul coordonator al secţiei de gimnastică ritmică, arbitrul internaţional Liliana Băescu, de directorul CSM Ploieşti, Cristian Nica, și de viceprimarul Ploieştiului Cristian Ganea.

Performanţa Denisei, alături de antrenoarea ei, este deosebită și pentru că este singura reprezentantă a județului Prahova. Și preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu, le-a urat baftă și succes Denisei și Simonei.

Sportiva ploieșteană va fi totodată unica reprezentantă a României în concursul de gimnastică ritmică. Gimnasta și antrenoarea au plecat în Argentina din postura de campioane naționale pe echipe. Titlul, cucerit în premieră de CSM, a fost adjudecat împreună cu Liliana Băescu și sportivele Gabriela Constantin și Miruna Ciocârlan. Datorită acestui succes, gimnastele au obținut calificarea în Cupa României, întrecere programată în noiembrie, la care vor evolua primele şase sportive din clasamentul de la Naţionale.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co