Sport

Petrolul ’52 mai are de așteptat

Suflarea petrolistă asteaptă cu interes ședința de consiliu local în care autoritățile vor da un verdict referitor la mărci și siglă. Data de 15 februarie a fost promisă de consilierul local George Botez la ultima ședință din 2016. Conducerea Petrolului își dorește cu tărie preluarea mărcilor și a siglei chiar și pe o periodă provizorie.
Însă 15 februarie se poate transforma în 1 aprilie! Primarul Adrian Dobre a spus, astăzi, într-o conferință de presă, că situația actuală se va prelungi, chiar dacă acea dată a fost promisă oamenilor în Consiliul Local. Firma care va face evaluarea mărcilor și a palmaresului trebuie, întâi, să îndeplinească cerințele din caietul de sarcini. Apoi, conform primarului, evaluarea va fi făcută dar nu ar dura foarte mult. În plus, Dobre vrea să se deplaseze în Ardeal să vadă dacă asocierea dintre Primăria Cluj și clubul de fotbal “U” Cluj-Napoca, prin Universitățile de drept public, poate fi sursă de inspirație și pentru Ploiești. O altă problemă este un articol din legea 215, care vorbește despre chestiuni ce țin de interesul public.
Dacă nu va primi în timp util, mărcile și palmaresul, pentru ca ulterior să se constituie în societate pe acțiuni, Petrolul 52 poate ajunge în liga a 3-a dar va fi considerată echipă nouă! Astfel, va trebui să stea doi ani intr-una din ligile inferioare și abia apoi să poată promova în prima ligă.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co