Actualitate

Petrolul a ratat şi ultima impresie

Petrolul a ratat şi ultima impresie pe lîngă obiectivul de a promova în prima ligă. A încheiat sezonul cu o înfrăngere, pe teren propriu, în fața echipei comunei Clinceni, promovată în liga întăi. Deși a avut mai multe eșecuri decăt Leo Grozavu, antrenorul cu care Petrolul a început campionatul, Gigi Mulțescu a fost aplaudat de fanii de la tribuna a doua. Experimentatul tehnician așteaptă un semn de la conducere să vadă dacă mai continua la Ploiești. î
Lui Mulțescu îi place să promoveze fotbaliști tineri. Antrenorul a mai bifat unul și acela este mijlocașul Bratu care a debutat în liga a doua. Fotbalistul de 17 ani era să înscrie la debut însă execuția juniorului s-a transformat într-o pasă spectaculoasă pentru Rusu care a marcat din mijlocul careului.
Marinescu a dat primul gol al Petrolului, din penalti, după ce Rusu a fost faultat în careu. Liderul echipei este trist pentru că el şi colegii săi nu au putut să le ofere măcar un succes de consolare fanilor petrolişti. Dacă promova, lui Marinescu i se prelungea automat contractul însă cu obiectivul ratat a devenit jucător liber. El a spus că îşi doreşte să continue la Petrolul şi sezonul următor unul în care Federația ar dori ca patru echipe să promoveze direct în liga întăi.
La acest meci și-a făcut apariția și controlul anti-doping. Iar cei selectați pentru a da probe au fost chiar marcatorii golurilor: Marinescu, Rusu respectiv Buziuc şi Marrone.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co