Actualitate

Petrolul i-a oferit cadoul

Petrolul i-a oferit un cadou important antrenorului Leo Grozavu. Duminică, el a implinit 51 de ani, iar o zi mai devreme jucătorii săi i-au dăruit primul succes, pe teren propriu, din acest sezon.
2-1 cu Pandurii, după un joc în care emoțiile au fost doar pe final. Cu cinci minute înaintea ultimului fluier, Pârvulescu a prins defensiva „lupilor” dezorganizată pe un contraatac, învingându-l pe Tordai cu un şut plasat, expediat din marginea careului.
MVP-ul succesului a fost româno-turcul Saim. El a obținut un penalti după doar două minute de joc. Lovitura a fost transformată, cu fentă, de Sergiu Arnăutu. Tot mijlocașul de 19 ani a înscris, de data aceasta cu noroc, spre finalul primei reprize.
Herea a bătut o lovitură liberă de pe dreapta, mingea a deviat din zid şi a ajuns în preajma careului mic, portarul Cotolan a ratat total ieşirea din poartă, iar Saim Tudor a trimis-o, cu capul, în poartă.
Petrolul ocupă locul 4, cu 7 puncte, la fel ca Snagov și FC Argeș, ierarhia fiind condusă de Chindia Târgoviște, 9 puncte. La sfârșitul săptămânii, vineri, tot de la ora 18.00, Petrolul are parte de o deplasare în București, urmând să o întâlnească pe Metaloglobus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co