Actualitate

Petrolul Ripensia, în viziune studenţească

,,Dacă intrăm concentraţi şi dăm totul pe teren, o să ieşim învingători”. Aşa ”vede” fotbalistul student al Petrolului, Alberto Olaru, disputa cu Ripensia Timişoara de mâine seară, de pe teren propriu. Olaru a debutat în faţa presei şi, cu această ocazie, şi-a dezvăluit jucătorii favoriţi: Romario Benzar şi Dani Alves. El spune că toţi adversarii joacă altfel când vin pe Ilie Oană, iar viaţa la Petrolul este mai plăcută decât la Universitatea de Petrol şi Gaze.
Şi antrenorul principal, Tavi Grigore, a urmat cunoscuta universitate ploieşteană. Datorită experienţei în fotbal, a devenit un ”lector” al băncii tehnice. Grigore spune că, la acest moment, punctele sunt cele mai importante în detrimentul unui joc frumos. Golgeterul Arnăutu vrea ca, în primul rând, echipa să urce în clasament şi apoi el, în ierarhia marcatorilor.
Petrolul va înfrunta mâine, de la ora 18, pe Ilie Oană, a doua din cele trei echipe ale Timişoarei. Pe prima, ASU Poli, a învins-o la Ploieşti şi acelaşi lucru îşi doreşte şi cu trupa antrenată de Alexandru Pelici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co